Coronamaatregelen

Door de maatregelen vanwege het coronavirus is er beperkt ruimte om te zwemmen. Jongeren t/m 17 jaar met minimaal een A-diploma kunnen weer vrij zwemmen in het zwembad. Kinderen zonder diploma kunnen momenteel niet vrij zwemmen. Banen zwemmen is weer mogelijk. U moet hiervoor telefonisch reserveren. Ook voor alle lessen moet u telefonisch reserveren. Alle bezoekers vullen bij de balie een gezondheidsverklaring in. De douches en kantine zijn gesloten. We verzoeken u zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. 

Zwemlessen

De zwemlessen gaan door. Kinderen onder de 13 jaar krijgen les zoals ze dat gewend zijn. De zweminstructeur en kinderen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Kinderen boven de 13 jaar in het diepe bad krijgen vanaf de kant les. De instructeurs houden hierbij 1,5 meter afstand. We houden ons daarbij aan de richtlijnen van het Protocol Verantwoord Zwemmen (pdf - 1,0 MB) en de richtlijnen vanuit het RIVM. Kinderen boven de 13 jaar in het ondiepe bad krijgen tot nader bericht geen les. 

Er mag 1 ouder mee per kind dat zwemles volgt. Broertjes of zusjes kunnen niet mee. Alleen wanneer dit niet anders kan, mogen broertjes en zusjes mee naar het zwembad. U dient er voor te zorgen dat deze kinderen altijd aan uw zijde blijven en niet bij u vandaan lopen. 

Regels

Zorg dat u voordat u komt zwemmen goed op de hoogte bent van alle richtlijnen, veiligheids- en hygiĆ«neregels.

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is mogelijk voor kinderen t/m 17 jaar met minimaal een A-diploma. Kinderen zonder diploma kunnen momenteel niet vrij zwemmen. Op zaterdag en zondag is vrij zwemmen niet meer mogelijk in het wedstrijdbad. Er mogen maximaal 8 volwassenen tegelijkertijd in het zwembad zijn. 

Banen zwemmen

Banen zwemmen is weer mogelijk. U kunt 1 uur banen zwemmen. Hierbij dient u 1,5 meter afstand te houden. De routing in het zwembad verandert niet. U moet het zwembad bellen om een reservering te maken. 

Aquasporten

U kunt weer meedoen aan verschillende aquasporten als aquarobic, aquajoggen en aquafloat. U moet voor deze lessen telefonisch reserveren. Bekijk de tijden voor alle aquasporten en activiteiten. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen worden De Hart In Beweging en Meer Bewegen Voor Ouderen (55+) lessen tot en met 11 november helaas niet gegeven