Coronamaatregelen

Door de maatregelen vanwege het coronavirus is er beperkt ruimte om te zwemmen. Het is verplicht om altijd een mondkapje te dragen, behalve tijdens het zwemmen. Dit geldt voor iedereen boven de 13 jaar. Alle bezoekers vullen bij de balie een gezondheidsverklaring in. De douches en kantine zijn gesloten. We verzoeken u zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten. 

Zwemlessen

De zwemlessen gaan door. Kinderen onder de 13 jaar krijgen les zoals ze dat gewend zijn. De zweminstructeur en kinderen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Er mag 1 ouder mee per kind dat zwemles volgt. Broertjes of zusjes kunnen niet mee. Alleen wanneer dit niet anders kan, mogen broertjes en zusjes mee naar het zwembad. U dient er voor te zorgen dat deze kinderen altijd aan uw zijde blijven en niet bij u vandaan lopen. 

Regels

Zorg dat u voordat u komt zwemmen goed op de hoogte bent van alle richtlijnen, veiligheids- en hygiĆ«neregels.

Vrij zwemmen

Vrij zwemmen is mogelijk voor kinderen t/m 17 jaar met minimaal een A-diploma. Ouders met kinderen zonder diploma kunnen momenteel niet vrij zwemmen. Op zaterdag en zondag is vrij zwemmen niet meer mogelijk in het wedstrijdbad. 

Banen zwemmen

Banen zwemmen is weer mogelijk. U kunt 1 uur banen zwemmen. Hierbij dient u 1,5 meter afstand te houden. De routing in het zwembad verandert niet. U moet het zwembad bellen om een reservering te maken. 

Aquasporten

U kunt weer meedoen aan verschillende aquasporten als aquarobic, aquajoggen en aquafloat. U moet voor deze lessen telefonisch reserveren. Bekijk de tijden voor alle aquasporten en activiteiten. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen worden De Hart In Beweging en Meer Bewegen Voor Ouderen (55+) lessen tot en met 1 januari 2021 helaas niet gegeven.

Kantine

De kantine is dicht.