Coronamaatregelen

Door de maatregelen vanwege het coronavirus is er beperkt ruimte om te zwemmen. Jongeren tot 18 jaar kunnen weer vrij zwemmen in het zwembad. Ook het banen zwemmen is weer mogelijk. Alle bezoekers vullen bij de balie een gezondheidsverklaring in. 

Zwemlessen

Iedereen die weer zwemles kan volgen krijgt telefonisch bericht. We kunnen nog niet met alle zwemlessen starten. We beginnen met de A-lessen met de kinderen die in het wedstrijdbad zwemmen en met de B- en C-zwemlessen. Vanaf 17 augustus starten de lessen voor diploma A ondiep weer.

Kinderen onder de 13 jaar krijgen les zoals ze dat gewend zijn. De zweminstructeur en kinderen hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Kinderen boven de 13 jaar krijgen vanaf de kant les. De instructeurs houden hierbij 1,5 meter afstand. We houden ons daarbij aan de richtlijnen van het Protocol Verantwoord Zwemmen (pdf - 1,0 MB) en de richtlijnen vanuit het RIVM.

Er mag 1 ouder mee per kind dat zwemles volgt. Broertjes of zusjes kunnen niet mee. Alleen wanneer dit niet anders kan, mogen broertjes en zusjes mee naar het zwembad. U dient er voor te zorgen dat deze kinderen altijd aan uw zijde blijven en niet bij u vandaan lopen. 

Regels

Zorg dat u voordat u komt zwemmen goed op de hoogte bent van alle richtlijnen, veiligheids- en hygiĆ«neregels.

Vrij zwemmen

Jongeren tot 18 jaar met zwemdiploma A en ouders met kinderen kunnen weer zwemmen. Vanwege de 1,5 meter-maatregel, is het nog niet mogelijk om van alle baden gebruik te maken. Bekijk wanneer u in welk bad terecht kunt

Banen zwemmen

Om banen te zwemmen in het wedstrijd- en recreatiebad hoeft u niet te reserveren. U kunt op de onderstaande tijden bij ons terecht. 

DagTijd
Maandag7.00 - 9.45 uur
13.00 - 13.45 uur
Dinsdag en woensdag13.00 - 13.45 uur
Donderdag7.00 - 9.45 uur
13.00 - 13.45 uur
Vrijdag en zaterdag13.00 - 13.45 uur
Zondag10.00 - 11.45 uur
13.00 - 13.45 uur

Kantine

U kunt tijdens de openingstijden weer een kopje koffie of thee drinken en een ijsje en snoep kopen. De kantine is ingedeeld met 1,5 meter afstand tussen de zitplaatsen.